Ξυλεία

Ξυλεία  Υπάρχουν 13 προϊόντα.

 • Οικοδομική

  Η ξυλεία που χρησιμοποιείται στην οικοδομή αφορά  τα μαδέρια, τις τάβλες, τα κόντρα πλακέ, τύπου "Η".  H ξυλεία είναι η Πεύκη και η ελάτη προερχόμενες από μεγάλα Ευρωπαϊκά εργοστάσια και κυρίως της Φιλανδίας, της Σουηδίας, της Ρωσίας, της Σλοβακίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας.

 • Τροπική

  Η τροπική ξυλεία προέρχεται από χώρες της Αφρικής όπως Γκαμπόν, Γκάνα, Α. Ελεφαντοστού, Καμερούν, Κογκό, Λιβερία και Νιγηρία.

  Οι καλές μηχανικές και φυσικές της ιδιότητες την καθιστούν αναντικατάστατη σε ορισμένες χρήσεις όπως ναυπηγική (π.χ. Ιρόκο), εξωτερικά κουφώματα (π.χ. Νιαγκόν), πατώματα (π.χ. Ντουσιέ), επιπλοποιία (π.χ. Σίπο, Αμπούρα, Μπέτε), κορνιζοποιία (π.χ. Λίμπα, Κότο), σκάλες (π.χ. Ντουσιέ, Ιρόκο).

  Τα είδη τροπικής ξυλείας τα οποία εισάγουμε είναι κυρίως ΝΙΑΓΚΟΝ, ΚΟΤΟ, ΙΡΟΚΟ, ΣΙΠΟ, ΑΜΠΟΥΡΑ, ΛΙΜΠΑ, ΝΤΟΥΣΙΕ, ΜΠΕΤΕ.
  Κάθε δέμα περιέχει συνήθως τεμάχια με διαφορετικά πλάτη, έχει πάχος, συνήθως 40 - 50 - 60 - 80 mm, με μήκη από 1.80m εως 4.50m. Θεωρούμε απαραίτητη την ξήρανση της τροπικής ξυλείας για οποιαδήποτε χρήση ή κατασκευή

 • Ξύλινα Προφίλ

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φυσικής και βιομηχανικής ξυλείας, μια ευρεία γκάμα από πηχάκια, κορνίζες, διακοσμητικά και άλλα ξύλινα προφίλ καθώς και υλικά επιπλοποιΐας.

              

 • Πριστή Ξυλεία

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 9 από 13 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 9 από 13 αντικείμενα