Πόρτες  

 • Εσωτερικου χωρου

  Βασιζόμενοι στα χρόνια εμπειρία μας, έχουμε πλέον την δυνατότητα να παράγουμε κάθε είδους πόρτα για εσωτερικούς χώρους και εισόδους κτηρίων.
  Μπορουμε να προτείνουμε και να δώσουμε λύσεις για κάθε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο με έτοιμα σχέδια 

 • Πόρτες Ασφαλείας

  Ανακαλυψτε την εταιρεία που φροντιζει για την ασφάλεια του σπιτιού σας με τις πλέον προηγμένες τεχνικές  λύσεις, συμβαδίζοντας με το προσωπικίο σας στυλ και τον τρόπο ζωης σας.

  Ανακαλύψτε την εταιρεία που πριν από όλους αισθάνθηκε ότι η ανάγκη για ασφάλεια εκφράζεται διαφορετικά από άνθρωπο σε ανθρωπο.

  Η γκάμα των προιόντων ασφαλείας της ELDOOR είναι πραγματικά τεράστια και συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται. Με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις των καιρών και τη σύγχρονη αισθητική η ELDOOR καλύπτει με ακρίβεια οποιαδήποτε ανάγκη, ακόμα και την πιο απαιτητική  όσον αφορά την θωράκιση , τις κλειδαριές, τις διαστάσεις, το design δημιουργώντας προιόντα μοναδικά.

  Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε και καθιέρωσε την πιστοποίηση της πόρτας ασφαλείας με επίσημα αντιδιαρρηκτικά πιστοποιητικά από αναγνωρισμένα Ευρωπαικά Ινστιτούτα. Παρέχουμε πόρτες ασφαλείας Class 3, Class 4 ακόμη και Class 5, με ενεργειακή πιστοποίηση, πιστοποίηση ηχομόνωσης, αεροπερατότητας και ακόμα πιο εξειδικευμένες πιστοποιημένες πόρτες αλεξίσφαιρες ή πυράντοχες..

  Η συνεργασία μας με τις κορυφαίες ευρωπαικές εταιρείες κατασκευής πορτων ασφαλείας DIERRE Ιταλίας και DE LOME Ισπανίας καθώς και η διαρκής παρακαταθήκη στις αποθήκες μας 7 μοντέλων πορτων ασφαλείας και 12 χρωμάτων επενδύσεων laminate αποτελεί εγγύηση για κάθε επαγγελματία ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί τάχιστα σε κάθε ζήτηση του.