Η Εταιρία ΑΦΟΙ Ν.ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ  ιδρύθηκε το 2001 στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ &  αποτελεί συνέχεια της εταιρίας ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ της οποίας ιδρυτής είναι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗΣ από το 1984.
Δραστηριοποιείται  στο χώρο της ξυλείας και συγκεκριμένα στις εισαγωγές, το εμπόριο και την επεξεργασία ξύλου. Η πολυετής πείρα μας και η άριστη γνώση του αντικειμένου εγγυώνται στους πελάτες μας την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα, στοχεύουμε πάντα στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

Η εταιρία στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1500τ.μ.  στην  Ελευσίνα.

Πάνω από 30 χρόνια η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ κάνει βήματα σταθερά και πάντα ανοδικά στο χώρο και σήμερα εχει κατακτήσει  μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού μεταξύ των κατασκευαστών αλλά και των καταναλωτών στο λεκανοπέδιο Αττικής,αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Πραγματοποιούμε εισαγωγές ξυλείας και προϊόντων ξύλου απ’ όλο τον κόσμο, ενώ αναπτύσσουμε δραστηριότητα και στο εμπόριο ξυλείας στέγης, οικοδομικής ξυλείας και ξυλείας επιπλοποιίας. Παράλληλα, ειδικευόμαστε στην κατεργασία του ξύλου για πέργκολες, κιόσκια, φουρούσια, επενδύσεις και ξύλινα πατώματα.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουμε την άριστη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Απευθυνθείτε στην εταιρεία  και απολαύστε ποιότητα και εξυπηρέτηση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

 Με προτάσεις σύγχρονης αισθητικής ,επαγγελματικές λύσεις, και έναν άξονα υπηρεσιών,που αποκλειστικό στόχο έχουν την  ικανοποίηση των πελατών τους η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ προηγείται των  εξελίξεων, και των απαιτήσεων του χώρου ,για ξυλεία ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.

c
d
d
d